Info

New or Forgotten?

WELKOM BIJ
www.TenniscentrumBlijdorp.nl
LID WORDEN?

Welkom

Welkom op de website van Tenniscentrum Blijdorp.

Tenniscentrum Blijdorp is gelegen vlak naast het gelijknamige dierenpark in Rotterdam. Het tennispark beschikt over 24 tennisbanen, waarvan vijf indoor. Van de 19 buitenbanen zijn 14 banen smashcourt en vijf gravelbanen.

U heeft bij ons de mogelijkheid om lid te worden van het tenniscentrum of de actieve tennisvereniging Aeolus Oledo. Daarnaast is het eveneens mogelijk (telefonisch) een losse baan te reserveren

Ook biedt tenniscentrum Blijdorp vele lesmogelijkheden, voor zowel beginner als gevorderde, jong of oud.

Naast tennis, bieden wij trainingsmogelijkheden Crossfit-trainingen of verdedigingstrainingen van Solid Defense Academy. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden.

Neemt u gerust een kijkje op onze website. Voor vragen en/of meer informatie kunt u altijd langskomen, bellen of mailen. Wij zijn te bereiken via telefoonnummer 010 4654977 of stuur een mail naar info@tenniscentrumblijdorp.nl.

Solid Defense

Boks-trainingen worden aangeboden door Solid Defense. Op de zaterdagochtend heb je de mogelijkheid aan je kracht, snelheid en uithoudingsvermogen te werken tijdens de intensieve 60 minuten durende lessen.

De trainingen worden aangeboden links achterin de tennishal. Opgeven kan via een mail naar soliddefense@sportparkblijdorp.nl of loop even binnen in het kantoor.

Tijden                       

Zaterdag 
10:00 – 11:00 uur, 11:00 – 12:00 uur.

Kosten
Eén groepstraining:                       € 10 per persoon
10 rittenkaart:                                € 90 per persoon
Privé training 60 min                     € 50 (op afspraak)

Adres:
Stadhoudersweg 181, 3039 MC Rotterdam

Laatste nieuws

Start tennislessen maandag 30 maart

Op maandag 30 maart starten wij met de series tennislessen voor jeugd en volwassenen. Het seizoen eindigt op zaterdag 26 september. 


Klik hier om alle lesmogelijkheden te bekijken

 

Welkom !

Agenda

Geen mededelingen