Info

New or Forgotten?

WELKOM BIJ
www.TenniscentrumBlijdorp.nl
LID WORDEN?
Tenniscentrum Blijdorp >> Centrum >> Bedrijven

Wilt u meer bekendheid creëren voor uw bedrijf?

 

Bij tenniscentrum Blijdorp zijn er meerdere mogelijkheden om uw bedrijf in de schijnwerpers te zetten. Vanwege de regionale- en nationale toernooien en competitites komen niet alleen de huidige leden, maar ook vele tenniss(t)ers uit de regio jaarlijks tennissen in Blijdorp.

 

Tenniscentrum Blijdorp helpt uw bedrijf graag in het aantrekken van klanten. Voor u als bedrijf zijn er meerdere opties mogelijk. Kom gerust eens langs om de mogelijkheden te bespreken of stuur een mail naar info@tenniscentrumblijdorp.nl.

 

Onderstaande bedrijven willen wij via deze weg bedanken voor het vertrouwen en de samenwerking.

HEAD

HEAD vindt haar oosprong in Baltimore, waar het bedrijf al in 1950 is opgericht. HEAD is het eerste bedrijf dat rond 1960 met het idee kwam van een aluminium tennisframe. Een stuk sterker dan de houten rackets. Na de introductie van deze succesvolle innovatie tijdens de US Open in 1969 groeide het bedrijf in één klap uit tot een wereldgigant. Vandaag de dag is HEAD een van de grootste merken op het gebied van alles wat met tennis te maken heeft. 

 

Ook bij Tenniscentrum Blijdorp en Solid Tennis Academy spelen en trainen wij al jaren met vele HEAD producten. Wil jij weten of dit ook bij je past? Neem dan een kijkje op www.head.com

PRO10

Pro 10 is bij elke inkoopuitdaging de beste partij. Of het nu gaat om overheidsorganisaties, zorginstellingen of bedrijven: Pro 10 zorgt ervoor dat u op een verantwoorde manier uw inkoopdoelstellingen behaalt. Wij werken met een persoonlijke aanpak en streven naar meer kwaliteit tegen lagere kosten.

 

Meer weten? Neem dan een kijkje op www.pro10.nl

Fysico Rotterdam

FYSICO is een praktijk voor fysiotherapie én een (medisch) trainingscentrum in de Rotterdamse wijk Blijdorp. De fysiotherapeuten van FYSICO zijn specialisten in het verbeteren van houding en bewegingsgewoonten, vanuit een medische hulpvraag of wanneer u onder goede begeleiding (opnieuw) wilt (leren) bewegen. In beide gevallen geloven wij in een actieve rol voor de cliënt.

 

Kijk voor meer informatie op www.fysicorotterdam.nl

Inkoop XL

Inkoop XL bundelt inkoopbehoeftes in verschillende branches zodat u profiteert van oplopende kortingspercentages. Daarnaast hechten wij veel waarde aan hoge kwaliteit. Dit uit zich in goede contracten met duidelijke voorwaarden. Door deel te nemen aan ons inkoopcollectief hoeft u niet meer zelfstandig een geheel inkooptraject uit te voeren. U bespaart op uw inkoopcapaciteit én maakt gebruik van onze expertise.

 

Voor meer informatie kijk je op www.inkoopxl.nl