Info

New or Forgotten?

WELKOM BIJ
www.TenniscentrumBlijdorp.nl
LID WORDEN?
Tenniscentrum Blijdorp >> Centrum >> Clubcard

Blijdorp Clubcard - banen afschrijfsysteem en betalen in de kantine

Sinds kort hebben wij een nieuw kassasysteem van Le Credit Sportif in het Clubhuis. Met dit nieuwe systeem introduceren wij onze Blijdorp Clubcard. Deze Clubcard verstrekken wij standaard aan alle leden met een Park-lidmaatschap. Met deze kaart dienen de Parkleden digitaal een baan af te hangen via de monitor in de kantine. Leden van Aeolus-Oledo gebruiken hun KNLTB-pas voor het reserveren van een tennisbaan. Op de Clubcard kan ook geld gestort worden om mee betalen in de kantine.

CLUBCARD OPHALEN

De Blijdorp Clubcard voor Parkleden is af te halen op het kantoor op het Tennispark.

BAANAFSCHRIJFSYSTEEM

In het clubhuis kan je met de Clubcard banen afschrijven via het beeldscherm in het clubhuis (een uitleg hangt erbij). Voor een DUBBEL kunt u één uur afschrijven en voor een ENKELSPEL 3 kwartier. Elke speler moet zijn/haar pas door de lezer halen.

Afrekenen aan de bar kan nu op twee manieren:

  • pinnen met uw eigen bankpas
  • met de Blijdorp Clubcard (mits voldoende saldo)
  • (tijdelijk geen contant)

REGISTREREN en OPLADEN BLIJDORP CLUBCARD

Als je de Clubcard ook wilt gaan gebruiken om mee te betalen, dien je je eerst te registreren via de website www.mijnlcs.nl. Je dient hier eerst een account aan te maken met het CVC-nummer dat is vermeld op de voorkant van het pasje en met het pasnummer vermeld op de achterzijde. Vervolgens kan je het pasje via iDeal op deze site direct opladen. Een uitgebreide handleiding "iDEAL opwaarderen” treft u aan op www.mijnlcs.nl.

Hoe werkt betalen met de Clubcard in de kantine?
Onze kantinemedewerker haalt je Blijdorp Clubcard door kaartlezer op de kassa (geen pincode nodig). Bij onvoldoende saldo, kan je de betaling omzetten in een PIN- of contante betaling.

Diefstal of vermissing
Blokkeer je Clubcard zo snel mogelijk. Op www.mijnlcs.nl kan je onder de menuoptie ‘Blokkeren’ meteen je Clubcard blokkeren. Het saldo blijft gewoon op de server staan maar snel blokkeren is wel van belang omdat de vinder er misbruik zou kunnen maken.

VRAGEN?

Bij vragen over het gebruik van de pas en het opwaarderen kun je je melden bij de receptie of een e-mail sturen naar info@tenniscentrumblijdorp.nl.