Info

New or Forgotten?

WELKOM BIJ
www.TenniscentrumBlijdorp.nl
LID WORDEN?
Tenniscentrum Blijdorp >> Competities >> Winter Barcompetitie

Barcompetitie Winterseizoen 2018-2019

Net als in voorgaande jaren wordt in poules gespeeld van zoveel mogelijk gelijke sterkte. De wedstrijden bestaan uit 1 damesdubbel, 1 herendubbel en 2x een gemengd dubbel. De teams bestaan uit minimaal 4 personen, 2 dames/2 heren, maar mag ook uit meer personen bestaan. 

De indeling van teams en het speelschema volgen zo spoedig na de sluitingsdatum en zullen per mail worden toegezonden aan de captains.

Iedereen met speelsterkte 7, 8 en 9 kan zich inschrijven. Wij verzoeken de captains het team zoveel mogelijk naar gelijke speelsterkte samen te stellen.

Kosten:      € 450,00 per team

Bij de balie op het tennispark ligt een inschrijfformulier: u kunt het formulier ook daar invullen en afgeven.
Tennispark: 010 4654977 / Dolf Harteveld: 06 44006219 of per mail: dolf@tenniscentrumblijdorp.nl

Geen team maar wil je wel graag meedoen?
Geef je dan op via info@tenniscentrumblijdorp.nl en meld dat je geïnteresseerd bent om in een team te spelen. Geef wel even aan welke speelsterkte je hebt. Als wij voldoende 'enkele inschrijvingen' hebben, kunnen wij misschien voor jou een team samenstellen of je aan een bestaand team toevoegen.

De inschrijving sluit op zondag 30 september of eerder als het maximale aantal teams is bereikt. Bij afzegging na de sluitingsdatum is betaling van 50% van de teamkosten verplicht.

Speelschema Winter Barcompetitie 2018/2019

Het Play-off schema van Poule A

Het Play-off schema van Poule B

Het Play-off schema van Poule C

Eindstanden