Info

New or Forgotten?

WELKOM BIJ
www.TenniscentrumBlijdorp.nl
LID WORDEN?
Tenniscentrum Blijdorp >> Tennisles >> Tennisleraren

Adrian Hellmann, trainer jeugd en volwassenen

Adrian Hellmann, trainer jeugd en volwassenen

Adrian is sinds 2002 tennisleraar en sinds 2004 op Tenniscentrum Blijdorp. Hij volgde zijn opleiding bij CIOS Sport en Bewegingsopleiding. Adrian: “Mijn echte passie voor tennis begon, na het behalen van mijn Tennisleraarlicentie in 2002 via het CIOS in Sittard. Echter, dit was niet het begin van mijn eerste ervaringen met deze mooie sport. Op 6-jarige leeftijd begon ik met mijn eerste tennislessen en niet veel later volgden ook de competitie en toernooien. Met de eerste ballen die ik over het net naar de overkant mepte, voelde ik al wat voor een bijzondere sport het was. Hoe meer ik mij verdiepte in de verschillende aspecten die bij het tennisspel een rol spelen, was een leven zonder tennis niet meer weg te denken. Mijn motto is: probeer altijd het beste uit het moment en uit jezelf te halen dan kun je heel veel bereiken. Mijn visie op tennis is dan ook: speel en train met plezier en probeer geconcentreerd te blijven in elke rally en niet teveel vooruit en/of achteruit te denken. Leef in het moment tijdens je wedstrijd en geloof in jezelf en je kwaliteiten, dan is elke bal haalbaar.”

Dolf Harteveld, trainer jeugd en volwassenen

Dolf Harteveld, trainer jeugd en volwassenen

Ik ben Dolf Harteveld en sinds 2006 tennisleraar. Ik ben begonnen met lesgeven in Wateringen, Naaldwijk en Mariahoeve in Den Haag. Sinds april 2012 geef ik les voor Solid Tennis Academy op De Kieviten in Wassenaar.Ik heb mijn opleiding als tennisleraar A&B genoten op Mondriaan College te Delft. Naast de tennisopleiding heb ik ook de opleiding Sportmanagement aan de Haagse Hoge School succesvol afgerond. Deze kennis en mijn ervaringen als tennisleraar ga ik gebruiken om een leuke en leerzame tennis-evenementen te organiseren voor jong en oud.

John van de Griendt, hoofdtrainer jeugd

John van de Griendt, hoofdtrainer jeugd

John geeft sinds 1980 tennisles op Tenniscentrum Blijdorp. “Na enkele malen clubkampioen van Aeolus Oledo te zijn geworden, groeide bij mij de ambitie om tennisleraar te worden. De eerste jaren heb ik dat parttime gedaan naast een onderwijsbaan (Nederlands en Geschiedenis). Vanaf 1990 fulltime als vaste tennisleraar voor de jeugd van Aeolus Oledo maar ook diverse senior-groepslessen. Bij het KNLTB-tennisleraarexamen scoorde ik een 10 voor didactiek. Mijn lessen zijn afwisselend en gericht op het stapsgewijs bouwen aan een goede basistechniek. Dat is mijn stokpaardje”, aldus een enthousiaste John.

Marvin Cijntje

Marvin Cijntje

Oprichter van Solid Tennis Academy. “Ik ben begonnen met lesgeven in een tennishal in Montfoort. Na een jaar daar recreanten les gegeven te hebben, smaakte het naar meer. Ik heb eerst zelf gespeeld bij een tennisschool voor prestatief tennis, maar na een aantal blessures kon ik helaas niet verder komen. In deze periode raakte ik geboeid door het trainen en coachen van top jeugd spelers en zodoende heb ik mezelf verder ontwikkeld als tennis coach. Ik heb gewerkt met Nederlandse kampioenen, Europese kampioenen en wereldkampioenen. Ik heb een aantal spelers naar de Nederlandse titel begeleid en ik heb ervaring met het internationale jeugdcircuit. Een speler van mij heb ik begeleid naar Grand Slam-niveau. Ik vind het belangrijk om mijn leerlingen alles te kunnen geven wat hij of zij nodig heeft om de top te halen. Daarom is iedereen die bij Solid Tennis Academy werkt of waar ee wordt samengewerkt van top niveau”.

Muriel Basoski

Muriel Basoski

Muriel Basoski is tennisleraar (A-licentie) en voedingsdeskundige.

In haar jeugd heeft ze op een vrij hoog niveau getennist. Ze volgde bondstrainingen en speelde landelijke toernooien en competitie. "Op mijn 18e ben ik begonnen met lesgeven in de V.S. waar ik twee jaar woonde in de jaren '90. Sinds 2006 geef ik met veel plezier tennisles aan jong en oud op diverse verenigingen in Rotterdam. Eerst 2 jaar op TC Schiebroek, daarna 7 jaar op LTC Plaswijck en op Blijdorp 4 jaar, waar ik de personeelsvereniging van de Nationale Nederlanden trainde.
In 2014 behaalde ik mijn diploma als (holistisch) voedingsdeskundige en startte mijn eigen praktijk in Rotterdam. In 2016 ben ik samen met Nina Basoski, BasoskiHealth (moeder en dochterbedrijf) begonnen en wij vormen een goed team. Nina is dietiste en spinninginstructor. Naast voedingsconsulten, geven wij workshops Voeding voor tennisleraren (KNLTB/VNT geaccrediteerd), particulieren en bedrijven. Daarnaast bieden wij vitaliteitsprogramma's op maat aan voor bedrijven.

Begin 2017 ben ik gestart bij Solid Tennis Academy als tennisleraar en voedingsdeskundige. Nina en ik gaan een aantal tennissers van Solid begeleiden met (sport)voeding voor betere prestaties en om sneller te kunnen herstellen na een training of wedstrijd.

Wil jij meer informatie over gezonde (sport)voeding of heb jij een vraag over een  (voedingsgerelateerde) aandoening? Heb je interesse in een persoonlijk voedingsschema? Maak dan een afspraak met ons of kijk op onze website www.basoskihealth.nl. Een kennismakingsgesprek is altijd gratis."